More


  Nord Vest TV, caritate și respect pentru vârstnici

  =

  cosuri-(1)

  Din respect față de toți telespectatorii vârstnici care urmăresc emisiunea ”Ora adevărului”, conducerea Nord Vest TV a pregătit 200 de pachete, semnificative, pentru masa de Paște a acestora.

  Dăruirea coșurilor a avut loc ieri după-amiază, la restaurantul Veneția. Patronul restaurantului, Vasile Lup, totodată, cel care a dorit să le ofere bătrânilor pachetele și să le spună câteva vorbe de bine.

  Deschiderea a fost făcută de primarul Dorel Coica, acesta bucurându-se enorm de faptul că a avut ocazia să stea față în față cu bătrânii și să le dorească sărbători cât mai frumoase. După cuvântul de deschidere al primarului, îndrăgitul interpret de muzică populară, Petrică Mureșan, a fost invitat să ia cuvântul. Acesta a desfășurat un moment artistic, de care pensionarii s-au bucurat mult, cântând împreună cu el.

  cosuri-(2)

  După momentul deschiderii, Vasile Lup, patronul restaurantului Veneția, a fost invitat alături de Victor Constantinovici, realizatorul emisiunii ”Ora adevărului”, pentru a împărți fiecărui pensionar pachetele cuvenite. 200 de pensionari au venit, rând pe rând, pentru a-și ridica pachetele. Majoritatea, cu lacrimi în ochi, au mulțumit și au mărturisit faptul că acest pachet este un gest semnificativ pentru masa lor de Paște.

  Au fost momente emoționante, atât pentru pensionari, cât și pentru organizatori și gazde. Prin lacrimile de bucurie, zâmbetele și recunoștința bătrânilor, televiziunea Nord Vest TV a primit, astfel, mai mult decât a oferit. Ediția ”Coșul de Paște” a ajuns, cu mult succes și bucurie, la a VII-a ediţie. Nord Vest TV se bucură de faptul că, de 7 ani, reușește să aducă bucurie în sufletele vârstnicilor.

  cosuri-(3)

  Acest eveniment nu ar fi fost posibil dacă, în ajutorul televiziunii Nord Vest TV, nu ar fi venit Primăria municipiului Satu Mare – primarul Dorel Coica, Sam Mills, Casa Județeană de Pensii – Eugenia Sabou, Sindicatul DSV, Restaurantul Veneția – Vasile Lup și Gazeta de Nord-Vest.

  Ioana Simion

  cosuri-(4)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img