More


  Păcat de repriza a doua…

  - Advertisement -

  oli-juniori-u19

  Juniorii A de la Olimpia au sperat la un nou rezultat excelent cu una dintre candidatele la titlu din Liga elitelor.

  După ce la finalul săptămânii trecute elevii lui Lulu Dragomir au învins la Cluj liderul “U” şi au relansat lupta la titlu, ieri juniorii Olimpiei au sperat că vor putea trece şi de Ardealul Cluj, echipa de pe trei.

  Iar o repriză „galben albaştrii” au jucat de la egal la egal cu clujenii, mai mult, Bîgiu a irosit două ocazii bune. De partea cealaltă, oaspeţii au avut în Poka şi Drăghici cei mai activi oameni de pe teren iar portarul Potcoavă a dat siguranţă defensivei.

  oli-juniori-u-19

  Diferenţa s-a făcut după pauză. Fără Bîgiu şi Kanalos, lăsaţi la vestiar, Olimpia şi-a pierdut forţa de atac iar clujenii au profitat. Drăghici a deschis scorul în minutul 48, după o loviturră de colţ şi tot el a închis tabela în minutul 85 pe contraatac. Olimpia putea egala în minutul 80 dar Ştef, singur cu portarul oaspeţilor, a trimis cu capul puţin pe lângă… Nu e mai puţin adevărat că Ardealul se putea impune mai clar, doar că Toduţ a parat salvator în minutele 69, 75 şi 83.

  Olimpia are ca obiectiv menţinerea în liga elitelor în vreme ce Ardealul e în luptă directă cu U Cluj Napoca şi Poli Timişoara penttru şefia seriei. Partida s-a jucat la Micula pe un teren excelent şi o bază sportivă de invidiat.

  Vom reveni în ediţia de mâine cu rezultatele complete ale etapei şi clasamentul.

  Olimpia- Toduţ- Pop R., Lipai, Opriş, Şoproni, Ştef, Nemeş, Toma, Csorvasi, Kanalos, Bîgiu. Rezerve: Goţ, Robotin, Hofer, Vonet, Unlu, Kerezsi, Krisztian.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img