More  Pansament pentru moral

  - Advertisement -

  amical1

  Olimpia a profitat de etapa liberă de sâmbătă și a jucat un meci de verificare în compania formației de liga a 4 a de elite, Victoria. Partida s-a jucat la Carei și a fost până la urmă un galop de sănătate pentru trupa lui Mircea Bolba. Și un bun pansament pentru moral înaintea bătăliilor din play out!

  Galben-albaștrii au arătat o poftă bună de joc și au punctat de opt ori. Iar Vasile Buhăescu a reușit o triplă.

  Au înscris Muntean (min 15), Rus (min 21), Buhăescu (min 23, 34, 51), Mărkuş (min 44), Brata (min 70), Bîgiu (min 88). De remarcat că săptămâna trecută Olimpia a jucat un amical și cu juniorii de la LPS Satu Mare pregătiți de Dacian Nastai iar rezultatul a fost unul mult mai strâns… 1-0.

  Antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba s-a declarat extrem de mulțumit de atitudinea elevilor săi la acest amical și speră ca echipa sa să trateze cu maximă responsabilitate toate jocurile din play out pentru a-și atinge obiectivul.

  ” Noi trebuie să câștigam la Pâncota în prima etapă altfel șansele noastre scad dramatic. Așa că trebuie să mergem montați 200% pe terenul lor și să scoatem maxim din acest meci…Nu ne gândim decât la acest joc!” spune Bolba.

  Victoria Carei- Borlan- Cura, Griszhaber, Pozsonyi, Pușcaș-Petz, Vancea, Tillinger, Nyilvan-Ritli, Ardelean. Au mai jucat: Veibel, Obiș, Malinetescu, Ardelean Cr., Costin ,Varga, Hevele. Antrenor Răzvan Nintaș.

  Olimpia Satu Mare- Băican- Ciul, Mureșan, Iuhas, Brata- Muntean, Villand, Rus, Lukacs-Buhăescu, Mărkuș. Au mai jucat: Șuta, Onicaș, Bura, Faur, Bîgiu, Kanalos.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts