More



  Perechile de la Royal Dance Club au impresionat la Timişoara

  - Advertisement -

  dans

  Timişoara a fost în week- end capitala dansului european. În oraşul de pe Bega a avut loc Campionatul European de Tineret Standard la dans sportiv, precum şi cea de-a V-a ediție ”Timișoara Open Championship”.

  Royal Dance Club Satu Mare nu a putut lipsi de la acest eveniment iar în cadrul turneului international WDSF , Timişoara Open Championship au obtinut o medalie de aur doua de bronz si o pereche calificandu-se in finala competitiei .
  La concursul International de dans sportiv au participat peste 500 de perechi din tara si strainatate iar Ignat Ovidiu a fost invitat ca arbitru la aceasta competitie.
  Perechile de la Royal Dance Club au avut o evolutie remarcabila in finala concursului international Open Championship concurand alaturi de perechi din Grecia, Italia, Bulgaria, Ungaria, Serbia si Moldova , obtinand urmatoarele rezultate la diferite categorii de varsta si clasa:
  Opre Mihnea – Chereji Iulia locul 1 la Open Basic Standard si locul 3 la Open Basic Latino vârsta 14-15 ani
  Coşarca Denis- Cociota Carina locul 3 la Open Basic Latino şi locul 5 la Open Basic Standard si clasa D vârsta 12-13 ani
  Mariţa Ciprian – Bumba Oana locul 6 la Open Standard vârsta 14-15 ani
  Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure .
  De remarcat că perechea din România, Roxana Lucaciu- Paul Rednic (Rus Team Baia Mare), locul 1 mondial în ierarhia WDSF la categoria Standard Youth, cu 1.958 de puncte şi care concurează și în întrecerile de seniori (Adult), a reuşit să cucerească medalia de aur la Campionatul European de tineret devansând perechile mult mai titrate din Rusia şi Belarus.
  Din păcate însă au apărut o serie de probleme de organizare, programul initial nu s-a mai respectat şi aşa s-a ajuns ca la unele categorii finalele să se desfăşoare la miezul nopţii iar sâmbătă am avut festivitate de premiere şi la ora 2 dimineaţa! Iar în aceste condiţii randamentul unora dintre sportivi nu a fost cel aşteptat!



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts