More  Platanul câştigă la masa verde jocul cu Cetate

  - Advertisement -

  Două cazuri mai importante a avut de judecat marţi Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare. E vorba de incidentele de la meciurile Oar- Micula şi Marna-Ardud. Se pare că la finalul meciului dintre Oar şi Micula un jucător de la oaspeţi ar fi avut ceva de împărţit cu unul dintre colegii de echipă iar la Marna, Platanul a câştigat la masa verde după ce un jucător de la Cetate ar fi îmbrâncit arbitrul. Cum lucrurile nu au fost foarte clare pentru comisie, cazurile vor fi discutate şi săptămâna viitoare când la şedinţă au fost invitaţi toţi cei implicaţi.
  • Viitorul Vetiș – Știința Beltiug
  – suspendarea jucătorului NAGY ROBERT (Viitorul Vetiș) pentru 1 (una) etapă și amendă 45 lei, conform art. 63.2.1 RD;
  • Someșul Oar – Turul Micula
  – sunt invitați la ședința din data de 12 aprilie, ora 17,00, jucătorul BURA DĂNUȚ (Turul Micula), observatorul (Vigu Iosif) și arbitrul jocului (Rebegea Ciprian).
  • Platanul Marna – AS CS Cetate 2010 Ardud
  – omologarea rezultatului 3-0 în favoarea echipei Platanul Marna, conform hotărârii AG;
  – sunt invitați la ședința din data de 12 aprilie, ora 17,00, jucătorul RIȚIU BOGDAN (Cetate 2010 Ardud), observatorul (Moraru Nicolae) și arbitrul jocului (Ciocoi Marian).
  • Olimpia Domănești – Schwaben Kalmandi Cămin
  – suspendarea jucătorului TOTH IOSIF (Olimpia Domănești) pentru 1 (una) etapă și amendă 20 lei, conform art. 63.2.1 RD;
  – suspendarea jucătorului KODOS REIMOND (Schwaben Kalmandi Cămin) pentru 1 (una) etapă și amendă 20 lei, conform art. 63.2.1 RD;
  • Frohlich Foieni – Real Andrid
  – suspendarea jucătorului BALOG ROMEO (Real Andrid) pentru 1 (una) etapă și amendă 20 lei, conform art. 63.2.1 RD;  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts