More


  Primăria a inaugurat piața din Carpați I

  =

  IMG_1791

  Primăria Satu Mare, prin primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca și reprezentantul Administrației Domeniului Public, Eniko Glodean, a inaugurat ieri Piața de alimente din Carpați I. Edilul șef sătmărean a precizat că săptămâna viitoare se va inaugura și o parte din Piața Someș.

  Mai multe tarabe, în funcție de cerere
  Primarul municipiului Satu Mare a declarat că se vor amplasa mai multe tarabe, în funcție de cererile comercianților. ”Pentru început s-au aranjat tarabele așa cum le vedeți. Vom aduce și alte tarabe în funcție de adresabilitatea celor care doresc să-și desfacă aceste produse. Ținând seama că este primăvară și începe practic producția de legume și zarzavaturi în grădini, suntem convinși că în foarte scurt timp vor fi mai mulți cei care vor veni să desfacă produse. Este un lucru foarte bun pentru pensionarii din Carpați I, s-au bucurat că am reabilitat această piață”, a spus Dorel Coica.

  Valoarea investiției: 60.000 de euro
  Valoarea investiție este de aproximativ 60.000 de euro, a spus reprezentantul Administrației Domeniului Public, Eniko Glodean. ”Valoarea este în jur de 60.000 de euro. Suprafața este de aproximativ 360 de metri pătrați, tot perimetrul pieței. Deocamdată sunt amplasate 20 de mese, de câte un metru și un metru și douăzeci de centimetri, dar noi preconizăm aproximativ 40 de mese, cam aceasta este capacitatea reală a pieței”, a declarat Eniko Glodean.

  Parcări ecologice în zonă
  Pentru a putea asigura parcarea mașinilor în zonă, administrația locală dorește să construiască parcări ecologice. ”Pentru a facilita parcarea cetățenilor în această zonă, cei de la Administrația Domeniului Public se vor ocupa și vor cere toate avizele pentru ca aici, în această zonă, să realizăm o parcare ecologică. Și atunci va fi totul foarte simplu”, a mai spus Dorel Coica.

  Urmează Piața Someș
  Edilul șef sătmărean a declarat că săptămâna viitoare urmează să fie inaugurată și o parte din Piața Someş. ”Este a doua piață pe care o finalizăm. Săptămâna viitoare sperăm să inagurăm Piața Someș, este vorba despre partea de afară. Când va fi gata și interiorul vom face o recepție finală”, a mai spus Dorel Coica.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img