More


  Primăria vrea să reabiliteze Lacul Cubic

  - Advertisement -

  cubic

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a dezvăluit – în emisiunea ”Ora adevărului” de la Nord Vest TV – că dorește să reabiliteze întreaga zonă a Lacului Cubic. Astfel, în urma acestor lucrări, Lacul Cubic va fi transformat într-o zonă de agrement, în mod special în partea de teren aflată în proprietatea Primăriei. Dacă proprietarul celeilalte parcele de teren – Episcopia Romano-Catolică – va fi de acord, atunci va fi reabilitat tot Lacul Cubic.

  Proiect pentru Lacul Cubic
  De asemenea, străzile vor fi modernizate şi vor fi create noi locuri de parcare, vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii, şi odată cu finalizarea lucrărilor la modernizarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, nu vor mai exista probleme cu canalizarea. ”Lucrăm la proiectul unui mare parc, cu pistă de biciclete, terenuri de joacă pentru copii, o zonă foarte modernă. Și foarte utilă. În acest fel și acea zonă este reabilitată. Sunt foarte multe pachete de străzi care au fost reabilitate acolo. Inclusiv acea traversare a fostului lac Cubic. Deci, acolo va fi o zonă foarte plăcută, un parc care odată realizat va crește și valoarea din punct de vedere urbanistic al caselor și al zonei respective”, a spus primarul Dorel Coica.

  Dezastru în acest moment
  În acest moment, zona Lacului Cubic este un cuib de infracțiuni. Aici au avut loc mai multe crime și violuri. De asemenea, au avut loc și mai multe incendii de proporții. Oamenii din zonă sunt îngroziți de pericolul care stă ascuns printre buruieni și deșeuri depozitate ilegal. Aproape nimeni nu mai are curajul să tranziteze zona de frica rău-făcătorilor.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img