More


  Primarul Coica le cere sătmărenilor încredere în continuare

  - Advertisement -

  psd02

  Conducerea Organizației Județene Satu Mare a PSD, a depus ieri lista de candidați pentru Primăria și Consiliul Local Satu Mare. Dorel Coica este oficial candidatul PSD pentru o nouă funcție de edil șef.

  Dorel Coica a declarat că se va face o conferință de presă în care vor fi prezentați toți candidații social-democrați pentru Consiliul Local. ”Este un moment important pentru PSD. Avem oameni tineri, avem oameni profesioniști, iar zilele următoare o să facem o conferință în care vom prezenta fiecare consilier, cu studii, valoarea, ce a făcut, ce face, ce a făcut în ultimii cinci ani și ce va face în următorii patru ani pentru municipiul Satu Mare”, a spus candidatul PSD.

  Dorel Coica a vorbit despre importanța continuării proiectelor derulate în ultimii patru ani. ”Sunt convins că populația o să înțeleagă faptul că cel mai important este să continuăm proiectele pe care le-am început și pe care le vom lansa pe piață o dată cu deschiderea axelor de finanțare (proiecte cu finanțare europeană, n.red.), iar 2020 să fie anul în care municipiul Satu Mare să arate exact cum ne dorim noi și cum își doresc sătmărenii. Avem o echipă profesionistă, știm să facem proiecte. Avem foarte multe proiecte. Știm să le aplicăm și nu vrem să ratăm niciun moment, niciun euro pe care putem să îl aducem de la Uniunea Europeană”, a declarat actualul primar.

  Lista de candidați pentru Consiliul Judeţean va fi depusă azi, de la ora 12.00.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img