More


  Primăvara la putere

  =

  mensana-(2)

  Neoficial, vineri, a început déjà sezonul de tenis. Terenurile au fost recondiţionate pentru noul sezon, iar membrii Clubului “Match Point” – Satu Mare au încins o miuţă, aşa, între ei, de revedere şi bun găsit.

  Însă, oficial, abia de azi, 4 Aprilie, a.c., se deschide. Baza arată foarte bine. Cele 6(şase) terenuri se prezintă minunat, culoarea zgurii frumos şi cu pricepere definită, uniformă şi foarte îmbietoare pentru toţi pasionaţii acestui sport – peste 300t de zgură au fost împrăştiate în ultimii trei ani. Iar dependinţele: bar, magazin cu accesorii şi echipament, vestiarele şi terasele conferă un statut cochet şi foarte plăcut, unui loc unde sătmăreanul îşi poate petrece o după-amiază plăcută şi odihnitoare sau, constructiv obositoare…

  Taxa pe an e 750 lei, pentru a deveni membru al Clubului şi a beneficia de o oră/zi de tenis, pe unul dintre terenuri, după cum se poate alege şi în funcţie de solicitări şi fluxul de zi cu zi; în prezent, sunt înregistraţi ceva mai mult de 50 de abonaţi. Dacă vă simţiţi în formă şi cu poftă de mai multă mişcare, se poate discuta despre prelungirea programului/rezervării, contra unei taxe aferente şi în concordanţă cu aglomeraţia înregistrată şi afişată pe ţintar. Mândria clubului sunt cei peste 120 de copii care frecventează baza de antrenament pentru a desluşi tainele sportului alb – aceştia au în permanenţă la dispoziţie două terenuri şi doi antrenori care se ocupă de iniţierea lor. La sfârşitul anului, urmează a fi “înbalonate” toate terenurile, pentru ca cei mici să poată avea continuitate şi în sezonul rece. Pe timpul verii, părinţii îşi pot înscrie copiii la “tabere de tenis”. Adulţii – membri înscrişi, beneficiază de o reducere de 10% când doresc să servească masa în cadrul incintei.

  Clubul organizează mereu (…) un campionat, dedicat, în special, cotizanţilor, dar cu o taxă în plus de 50 lei, pentru care primesc: un mic dejun “foarte foarte consistent”, după ora 14 gulyás, mai târziu, mici şi ceafă+cartofi prăjiţi, şi mingi noi pentru desfăşurarea partidelor.

  Ştirea culeasă de aici, e faptul că “Match Point” Satu Mare doreşte să dobândească statutul de Club afiliat Federaţiei Române de Tenis, situaţie care ar schimba substanţial dezvoltarea şi rangul bazei sportive. Primele măsuri au fost întreprinse, ba chiar există şi susţinători la nivel de Federaţie, însă, deoarece e vorba de o acţiune/proiect în incinta graniţelor mioritice, birocraţia e ca atare…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img