More  Program modificat în play-off-ul ligii a 2-a

  - Advertisement -

  oli-baia-mare

  Federaţia Română de Fotbal a luat decizia ca play-off-ul campionatului Ligii 2 să se încheie mai repede faţă de cum fusese stabilit iniţial. Federalii programaseră doar o etapă intermediară în play-off, mai exact etapa a 7-a, însă după ce au analizat mai bine programul din eşalonul secund şi cel din Liga 1 au stabilit să devanseze finalul sezonului cu o săptămână. Astfel, au hotărât ca etapa a 3-a să devină intermediară şi ea, în această nouă situaţie barajele pentru promovare urmând a se desfăşura mai devreme cu o săptămână. Play-off-ul se va încheia pe 28 mai, nu pe 4 iunie, atunci urmând a afla şi nou-promovatele directe şi cele două echipe care vor juca între ele barajul ce în final ar putea duce câştigătoarea în Liga 1.

  Această măsură s-a luat şi datorită faptului că play-out-ul din Liga 1 se încheie mult mai devreme. Astfel, s-a redus timpul de aşteptare pentru echipa clasată pe locul 12 în Liga 1, cea care va urma să joace barajul de menţinere în campionat împotriva câştigătoarei barajului dintre formaţiile clasate pe locurile 2 din play-off-urile Ligii 2.
  Programul play-out-ului Ligii 2 rămâne neschimbat, acesta urmând a avea doar o etapă intermediară, cea stabilită iniţial, pe 11 mai. Iar Olimpia încheie campionatul pe 4 iunie acasă cu Șoimii Pâncota.

  Hotărârea a fost luară în cadrul Comitetului de urgenţă din 12 aprilie 2016.

  Seria II, etapa 2 play-off:
  15 aprilie, ora 18:00
  FC Braşov – Chindia Târgovişte
  16 aprilie, ora 11:00
  FCM Baia Mare – Gaz Metan
  Mediaş
  17 aprilie, ora 11:00
  CS Mioveni – UTA Bătrâna Doamnă
  Seria II, etapa 2 play-out:
  16 aprilie, ora 11:00
  Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea
  Olimpia Satu Mare – Universitatea Cluj
  Metalul Reşiţa – Şoimii Pâncota  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts