More


  PSD şi ALDE contre pentru Nicolae Bura

  =

  Bura

  În cadrul şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Judeţean, cel mai aprins subiect a fost cel al trecerii administratorului public, Nicolae Bura, de la PSD la ALDE. Consilierul judeţean PSD Vasile Ciocan a prezentat poziţia formaţiunii social-democrate, care-i cerea preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, înlocuirea din funcţie a lui Bura. De asemenea Ciocan a afirmat că PSD retrage sprijinul politic fostului lor coleg de partid.

  Ştef a afirmat însă că această funcţie a fost obţinută pe criterii strict de competenţă şi nicidecum politice. “Nu înţeleg demersurile celor de la PSD. Funcţia de administrator public nu este una politică, plus că e atributul președintelui dacă folosește poziția de administrator public sau nu, iar eu am considerat că este nevoie de această funcție asta şi fiindcă volumul de muncă este mare. Nu este o funcție politică deoarece s-a organizat un concurs”, a ţinut să precizeze Ştef.

  În rest atmosfera şedinţei a fost una cordială în care toate proiectele de hotărâre au trecut în unanimitate mai puţin cel privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică cu strigare a două spaţii aflate în incinta imobilului Spitalului Judeţean 1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img