More


  Sătmărenii continuă să impresioneze la ”Românii au talent!”

  =

  Adriana-Popescu3

  Sătmărenii au prins curaj și anul acesta mai mulți ca oricând au invadat scena show-ului de televiziune, ”Românii au talent”. Voci impresionante, dansuri populare, stat în cap, făcut freză cum n-a văzut nici Parisul , ce mai… reprezentanții Sătmarului au rămas în cursă pentru marele premiu. După faza preselecțiilor pare a fi bătălie mare pentru premiu și așteptăm ca telespectatori câți dintre cei calificați vor și ajunge de fapt în semifinale. Căci nu-i așa am mai avut și anul trecut sătmăreni cu patru de DA ce au impresionat la preselecții dar povestea lor nu a fost îndeajuns de convingătoare și pentru producători.
  Vineri seara am mai avut parte de două momente sătmărene la PROTV.

  Ludovic Filtner (Luiz) a impresionat cu vocea sa juriul de la „Românii au talent”. Luiz a interpretat, cu lacrimi în ochi, piesa „Family Portret” a lui Pink.

  „Are ceva în voce băiatul ăsta”, a declarat Andi Moisescu, iar Florin Călinescu i-a mărturisit că îi aduce aminte de Elton John.

  Luiz are 18 ani, iar acasă, trăiesc șapte persoane într-o garsonieră. În urma prestației sale scenice, Luiz a obținut patru de „DA”.

  Hair stylist-ul sătmărean Adriana Popescu a trecut fără probleme în etapa următoare a show-ului „Românii au talent”. Creațiile Adrianei Popescu au impresionat juriul, care i-a acordat sătmărencei noastre patru de „DA”.

  Coafurile, adevărate opere de artă, realizate de Adriana Popescu i-au impresionat pe jurați. Hair stylist-ul a creat coafurile a opt manechine de la Agenția „Trust Models” din Satu Mare. Fetele au fost aduse în scenă de fiul Adrianei.

  Impresionat de coafurile fetelor, Smiley a spus că „așa ceva nu am mai văzut niciodată”. Astfel, talentata noastră sătmăreancă va evolua și în următoarea etapă a competiției, demonstrând că „Sătmărenii au talent”.

  Le ținem pumnii sătmărenilor rămași în concurs…poate anul acesta premiul cel mare vine la SATU MARE!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img