More  Sătmarul devine raiul câinilor de rasă!

  - Advertisement -

  afis caini

  Stadionul Someşul se va transforma în acest week-end într-un mic paradis al câinilor de rasă. Peste 200 de exemplare din 19 ţări vor defila în faţa sătmărenilor şi a invitaţilor, veniţi de peste hotare pentru a 40-a ediţie a International Dog Show.

  Vom avea parte de trei expoziţii chinologice, una de talie naţională care e programată să înceapă sâmbătă la ora 9, şi două de talie internaţională, sâmbătă la ora 14, respectiv duminică la ora 10.

  DSC_0199

  Duminică, de la ora 13, organizatorii pregătesc un moment cum nu s-a mai văzut până acum, parada handlerilor seniori în costum popular naţional. Vor intra în ring 21 de câini din şapte state. Atât proprietarul câinelui, cât şi animalul de companie, va purta un costum popular din ţara de origine. Parada handlerilor seniori în costum popular naţional se va desfăşura înaintea concursurilor special Best In Show, în ringul central al expoziţiei, iar juriul acestei competiţii va fi format din personalităţi din domeniul culturii, chinologiei şi invitaţi speciali.

  La expoziţia naţională C.A.C. 16 aprilie, ora 9, sunt înscrişi 571 de câini, la C.A.C.I.B. de sâmbătă, expoziţie internaţională, intră în ring 629, iar duminică, la C.A.C.I.B. un număr de 631. Arbitrajele se fac pe ringuri. Arbitrează sâmbătă şi duminică la Satu Mare Enrico Drudi din San Marino, Günther Ehrenreich din Austria, Andrzej Kaźmierski din Polonia, Jaroslav Matyáš din Slovacia, P. Béla Szabó şi Sándor Szabó din Ungaria, Nadjia Timmermans Kadenko din Olanda, Jean-François Vanaken din Belgia şi românii Alin Dumitrescu, Cristina Epuraş, Csaba Zsolt Lokodi şi Cristian Stavarache.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts