More

    “Şcoala altfel” în cantonament la Mădăras

    lupte

    Antrenorii secţiei de lupte de la CS Cetate Heracle Ardud au profitat de Şcoala altfel şi de zilele libere din vacanţa de primăvară şi au programat un cantonament la sala de la Mădăras.

    „ Sunt 20 de luptători, cadeţi şi juniori în mare măsură care participă la această acţiune de pregătire centralizată. Am îmbinat oarecum utilul cu plăcutul în aceste zile şi le-am oferit aici condiţii bune atât de pregătire cât şi de relaxare” spune antrenorul Tudor Barbul, conştient că această pregătire centralizată le va fi de mare ajutor elevilor săi la Naţionalele de cadeţi ce vor avea loc chiar la…Ardud.

    Antrenorii de la CS Cetate Heracle Ardud i-au mulţumit pentru sprijinul acordat acestei acţiuni, primarului Ovidiu Duma.

    „Mereu a fost alături de lupte şi de aceşti copii şi cred că prin rezultatele pe care aceştia le-au adus au făcut cinste comunităţii noastre şi oraşului Ardud. E drept că fără ajutorul dat de dânsul nu ne înhămam nici la organizarea în această perioadă a Naţionalelor de cadeţi la greco romane” a mai spus Barbul.

    Altfel, şase luptători sătmăreni participă în acest week end la Internaţionalele României de la Bucureşti. O competiţie extrem de puternică ce a adunat la start peste 700 de sportivi din 21 de ţări.

    De la CS Cetate Ardud vor intra pe saltea, Marius şi Mădălin Bulgăr, Lenard Berei, Andrei Gângu, Ciprian Trufan şi Rareş Dumitraş.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE