More


  Şef nou la ISU “Someș” Satu Mare

  =

  sef pompieri3 (2)

  După ce a fost trei ani la comanda ISU ”Someș”, fostul șef, Dan Gheorghe, a ieșit la pensie. Astfel că la cârmă a ajuns colonelul Nicolae Dima. Acesta a fost împuternicit în această funcție, pe o perioadă de șase luni, de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Ceremonia de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a avut loc duminică, 3 aprilie, de la ora 13:00 pe platoul din Piața 25 Octombrie.

  Trecerea în revistă a gărzii de onoare și intonarea Imnului de Stat al României au dat startul ceremoniei, dar și unor momente pline de emoții și frumusețe.
  În luarea de cuvânt, fostul șef, Dan Gheorghe, s-a arătat încântat de noul șef al ISU ”Someș” spunând că „domnul colonel Nicolae Dima este foarte bine pregătit, este soluția cea mai bună în momentul de față pentru a comanda Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare”.
  Totodată, prefectul Radu Bud, primarul Dorel Coica și președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef au avut numai cuvinte de apreciere pentru fostul șef al ISU ”Someș”, iar pe colonelul Nicolae Dima l-au asigurat de toată susținerea, urându-i mult succes de acum înainte.
  „Negreșit, simt emoțiile momentului. Așa cum spunea și domnul colonel Dan, fostul inspector șef, aceste ceremonii militare au menirea de a crea emoție în rândul celor care participă la ele.”, a declarat colonelul Nicolae Dima.
  Deși întreaga ceremonie a fost una plină de emoții, sfârșitul a fost unul deosebit având în vedere declarația fostului șef, Dan Gheorghe.
  ”Este un moment foarte emoționant, pe care după o anumită vreme o să-l trăiți și dumneavoastră. A fost o activitate, eu zic, rodnică făcută în slujba comunității, în slujba societății, sub drapel, sub jurământ. M-am dedicat trup și suflet acestei meserii. Am făcut-o cu multă dragoste, cu multă pasiune, și drumurile nu se opresc aici. Dacă, cariera militară s-a încheiat, voi continua într-un alt domeniu de activitate, sunt inginer de profesie și vreau încă cel puțin 14-15 ani să mai arăt că mai am ceva de spus”, a declarat Dan Gheorghe.
  La ceremonie au fost prezente mai multe oficialități precum: prim-adjunctul inspector general al IGSU, locotenent colonel Daniel-Marian Dragne, prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca și mulți alți șefi de la inspectoratele pentru situații de urgență din alte județe ale țării.
  Defilarea pompierilor a fost cea care a încheiat ceremonia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img