More


  Slujba de Înviere, în direct la Nord Vest TV

  - Advertisement -

  inviere01

  Aşa cum v-a obişnuit în ultimii ani în perioada sărbătorilor importante, şi acum, cu ocazia Paştelui, Nord Vest TV v-a pregătit transmisiuni şi programe speciale.

  Astfel, în această dimineaţă, de la ora 9, Raluca Jofi şi prietenii ei de o şchioapă vă invită să vopsiţi ouăle de Paşte împreună într-o ediţie specială a emisiunii Lumea copiilor..

  De la ora 18.30 sunteţi aşteptaţi la un concert de pricesne înregistrat la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”.

  Ora 22:00 aduce filmul artistic „Iisus, dorinţa veşnică”. Iar înainte de miezul nopţii, de la 23.20 , vedem Drumul Crucii.

  De la miezul nopţii, Nord Vest TV TRANSMITE ÎN DIRECT Slujba de Înviere de la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”.

  Emisiunea MIRACOLELE ÎNVIERII va fi difuzată pe postul de televiziune NORD VEST TV Satu Mare, duminică, de la ora 20:45. Artiști de renume din județele Maramureș, Sălaj și Satu Mare vă vor oferi cele mai frumoase cântece din repertoriul lor, luminate de miracolele Învierii.

  De asemenea, luni, în a doua zi de Paşte, emisiunea La izvor de cânt şi dor va aduce buna dispoziţie în casele dumneavoastră.

  Iar iubitorii sportului vor putea urmări tot luni seara de la ora 20,45 înregistrarea partidei Olimpia-Unirea Tărlungeni.

  NORD VEST TV vă mulţumeşte pentru fidelitate şi vă urează Sărbători Pascale fericite!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img