More


  Start lansat de sezon pentru Ionuţ Stancovici

  =

  slalom1

  Vremea primăvăratecă i-a scos din case pe amatorii de sporturi extreme. Nici n-a înverzit încă bine natura că iubitorii de caiac şi-au şi dat întâlnire la prima competiţie de slalom pe ape repezi din acest an.

  În week end lângă Buzău a avut loc prima ediţie a concursului XRAXE, iar sătmărenii nu puteau lipsi de la eveniment..

  Deja abonat la podium, Ionuţ Stancovici s-a lipit încă de la primul concurs din 2016 de o medalie. Acesta a terminat pe doi fiind învins de Peto Nalazs din Câmpia Turzii.

  “Am fost 19 participanti,traseul a fost de 10 km,clasa 3 white water.Au fost 5 puncte care trebuiau atinse in timpul cursei. Am fost trei din Satu Mare. Attila Halasz locul 5,Mircea Crisan locul 7.” Ne a spus Ionuţ Stancovici care a glumit pe seama câştigătorului.

  “A castigat Peto Balasz din Campia Turzii. A venit cu mine la concurs , mai bine il lasam acasa “ ne a spus râzând Ionuţ Stancovici.

  Seria competiţiilor de slalom caiac va continua . “Pe 23 aprilie vom fi prezenti toti din clubul Nomad la Mures- maraton si slalom. E specialitatea mea, sper să câştig” a încheiat Ionuţ Stancovici.

  Reamintim Ionuţ Stancovici a organizat primul concurs de caiac slalom pe Someş la Satu Mare şi a pus bazele în oraş a unei şcoli de caiac slalom…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img