More  Ştef şi Silaghi, doar cetăţeni români

  - Advertisement -

  alde

  După cum deja ne-au obișnuit, Adrian Ștef și Ovidiu Silaghi organizează vineri de vineri câte o conferință de presă.

  În cea de ieri Adrian Ştef şi Ovidiu Silaghi au ţinut să precizeze , ca un răspuns la zvonurile apărute în ultima vreme, că niciunul dintre ei nu are și nici nu a depus vreodată vreo solicitare pentru a avea cetățenie maghiară.

  “Niciodată nu m-am gândit să solicit cetăţenia maghiară pentru că m-am născut cetăţean român, eu aşa vreau să şi rămân. Nu-mi este ruşine de faptul că mama mea este unguroaică reformată, tatăl meu este român ortodox, nu-mi este ruşine de acest lucru, dar eu mă consider român ortodox, aşa voi rămâne. Eu cred că Satu Mare are nevoie de un primar, un gospodar, poate să fie român, maghiar , poate să fie şvab, de orice fel de etnie conlocuitoare. Nu cred că asta e problema care trebuie să o dezbatem. Eu cred că în primul rând trebuie să vorbească proiectele, realizările, viziunea ta despre municipiu. Acestea sunt nişte lucruri care maschează poate inactivitatea sau maschează incapacitatea de a răspunde la diferite întrebări sau alte probleme“, a spus Adrian Ştef.

  Adrian Ştef a mai declarat că a promis atunci când a anunţat că va candida la Primaria Satu Mare că nu va ataca pe nimeni însă le propune contracandidaţilor să arate şi să spună sătmărenilor ce au făcut pentru acest municipiu.

  “Am spus că nu voi ataca pe nimeni şi de acest lucru o să mă ţin. Eu cred că sătmărenii au nevoie de proiecte, sătmărenii au nevoie de candidaţii lor. În momentul când îţi depui candidatura pe o demnitate de funcţie publică, eu cred că în 2016 aşa ar fi corect ca fiecare să ne asumăm, să ne prezentăm, sincer, ce am făcut pentru municipiul Satu Mare, pentru judeţul Satu Mare. Eu vreau să-i provoc pe toţi cei care şi-au exprimat intenţia de a candida să arate ce au făcut pentru municipiul şi judeţul Satu Mare, cred că aici ar fi pornirea şi aşa ar fi corect să poată decide sătmărenii pe cine consideră cel mai potrivit pentru această funcţie. Şi este important ca în campania electorală pe lângă ce ai realizat să poţi să prezinţi şi viziunea ta“, a mai declarat Ștef.

  De asemenea, Adrian Ştef spune că doreşte să continue proiectul “Consilierul de pe strada ta” şi a mai anunţat că a adunat 1100 de semnături necesare pentru înscrierea candidaturii sale la Biroul Electoral Judeţean.
  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts