More


  Succes chinuit pentru Recolta, la Victoria Carei

  =

  tasnad

  Recolta Dorolț s-a impus greu la Carei , 1-0 în partida jucată în cadrul etapei a 18-a și a rămas pe prima poziție în Liga a 4-a de elite. Gavrilescu din penalty a marcat unicul gol al meciului. De altfel la faza penalty ului careienii au rămas în 10 oameni după eliminarea portarului.

  La Tășnad , Unirea s-a distrat cu Talna Orașu Nou . Gazdele s-au impus cu 7-0 și au mai ratat și un penalty. Interesant e că până la pauză Orașu Nou a rezistat eroic și trupa lui Homorozan fiind condusă după 45 de minute doar cu 1-0. La reluare, Cadar , Roatiș și Laza au marcat gol după gol și au oprit tabela la doar…7-0.

  Și Someșul Oar a avut ” meci greu”. 8-0 cu lanterna Știința Beltiug. Iar fotbal s-a jucat doar o oră căci Știința a abandonat pe motiv de accidentări multiple…

  Tot opt goluri s-au dat și-n vecini, la Vetiș. Doar că acolo Viitorul și Voința Doba au reușit un 4-4 , nu neapărat ca la teatru.

  O surpriză am avut oarecum la Ardud unde o echipă ce anul acesta abia are bani pentru baremurile arbitrilor, Cetate a învins clar Turul Micula. Trupa lui Dacian Nastai a fost o umbră palidă a formației care învingea Luceafărul Decebal sau care a fost la un minut de o remiză cu Oarul…

  Iată rezultatele etapei:
  Cetate Ardud – Turul Micula 3-0
  Someșul Oar – Știința Beltiug 8-0
  Unirea 08 Tășnad – Talna Orașu Nou 7-0
  Viitorul Vetiș – ACS Voința Doba 4-4
  Victoria 2008 Carei – Recolta Dorolț 0-1
  Crasna Moftinu Mic și Luceafărul Decebal au stat
  1.Recolta Dorolț 42p, 2. Someșul Oar 41p, 3. Decebal 34p…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img