More


  Succes la 21 de ani!

  =

  succes-la-21-(2)

  Tinerețea și succesul se îmbină cam greu, uneori. Prototipul ne arată că succesul apare, de obicei, odată cu înaintarea în vârstă. Marcel Chirazi ne contrazice, însă! La numai 21 de ani, acesta se află în plin succes. Student la Facultatea de Drept, conduce o afacere profitabilă, spune el, care, pe lângă avantajul profitului, este și unică în județul Satu Mare.

  Este singurul blogger de sex masculin din județ și printre singurii bloggeri, de acest gen, din România. Se pare că ideile bune și originale apar când și unde te aștepți mai puțin.

  „Într-o zi de mai, anul 2015, l-am invitat pe cel mai bun prieten al meu, care mai apoi a devenit fotograful meu, să bem o cafea și să povestim despre ce voiam să fac. Pot să spun că am primit un imbold din partea lui, încurajându-mă și spunându-mi că merită, dacă simt cu adevărat că asta este ceea ce îmi doresc. Și așa a pornit totul. Apoi am mărit echipa, colaborând cu o tânără de origini sătmărene pe partea de translate a blogului. Katalin-Timea Pop are grijă ca articolele mele să fie impecabil traduse în limba engleză”, a spus acesta despre primii pași ai blogului.

  Iamchr, blogul pe care Marcel l-a inițiat, abordează teme precum: idei de accesorizare a ținutelor bărbatului modern, recomandări în materie de produse de îngrijire masculină și ajungând până la proiecte DIY (Do it yourself).

  ” Subiectele pe care le abordez mă definesc pe mine și blogul, în general. Sunt tânăr și îmi place să explorez lumea care mă înconjoară, să testez lucruri noi și să acumulez cât mai multe experienţe”, a declarat Marcel Chirazi.

  La baza întregului proiect stă pasiunea și setea de frumos. Fiecare scriere și postare are o mare însemnătate pentru acesta. De asemenea, are colaborări cu multe branduri românești, și nu numai, care dau culoare și viață blogului.

  ”O provocare pentru mine o reprezintă atragerea mai multor colaborări din Satu Mare, deoarece cred că există un potențial semnificativ, care poate fi valorificat în online și în social media. Pentru că fiecare articol, postare sau shooting ascunde în spatele său o întreagă poveste și orice detaliu al activității mele înseamnă un pas înainte pentru evoluția mea. Lumea mă susține și mă încurajează în ceea ce fac”, a mai spus Marcel.

  Cea mai mare bucurie pentru județul Satu Mare este aceea de a se dezvolta în orice domeniu. Acest tip de abordare a vieții, a poveștilor din jurul nostru și a modei este o noutate pentru Sătmar. O noutate primită cu multă apreciere, încurajând, astfel, tinerii doritori de nou, de muncă făcută cu pasiune și drag.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img