More  Teja pleacă de la U chiar înaintea meciului cu Olimpia

  - Advertisement -

  teja

  Situație dificilă pentru U Cluj Napoca înaintea duelului de sâmbătă cu Olimpia.
  Studenții sunt pe punctul de a-și pierde antrenorul iar pe 14 aprilie la Botoșani ar putea fi anunțat și falimentul clubului.
  Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a decis să plece de la echipă. Anunţul a fost făcut la finalul partidei cu Unirea Tărlungeni, scor 0-0.
  Tehnicianul spune că va avea o discuţie cu şefii clubului, dar că sunt şanse infime să mai rămână. Mai mult, el i-a anunţat deja pe băieţi în vestiar că renunţă.
  “Nu cred că mai stau. Condiţiile sunt destul de rele şi după tot ce s-a întâmplat, e greu să mai rămân. Da, cred că voi pleca indiferent ce se întâmplă săptămâna viitoare, la tribunal.
  Sunt oameni care nu mai vin la servici pentru că nu sunt plătiţi. Jucătorii nu mai au vitamine, magneziu. Avem 7 mingi la antrenamente. E foarte greu să faci ceva. Mai mult ne batem joc de meserie. Şi decât să-mi bat joc de meserie…”, a spus Teja.
  “Dacă nu sunt bani, nu se termină sezonul. Dacă vine spaniolul, italianul, israelianul, americanul, poate să se refacă tot, să se plătească toate salariile la băieţi şi la toată lumea. Altfel, nu”, a adăugat antrenorul lui “U” Cluj Napoca. Antrenorului nu i-a fost plătit nici hotelul în care locuieşte şi zilele trecute i s-a pus în vedere să-l părăsească!
  Olimpia și U Cluj Napoca se vor întâlni sâmbătă la Satu Mare într-un adevărat derby al salvării. Olimpia are nevoie de o victorie pentru a trece peste U Cluj în clasamentul play out-ului!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts