More


  U Cluj a driblat falimentul

  =

  u cluj

  Universitatea Cluj mai scapă o dată de falimentul cerut de Ionuţ Neag, Emilian Dolha şi Ionel Ganea. Iniţial, Tribunalul Botoşani amânase decizia până ieri iar oficialii clujeni au intrat la proces fără nicio dovadă reală că clubul are bani pentru a achita restanţele financiare. Totuşi, pledoaria avocatilor echipei clujene a sensibilizat judecătorul. Reprezentanţii clubului au dus documente prin care au dovedit faptul că se poartă negocieri avansate cu Nilor Group, societatea cu capital italian, interesată de achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni. Aceştia ar fi de acord şi cu plata datoriilor existente la club.

  ”Decizia a fost amânată până pe 26 mai. Negocierile cu investitorii italieni a fost motivul”, a spus George Buşcă, fiul lui Florian Walter.

  Astfel, Universitatea Cluj poate continua să joace în campionatul Ligii 2, următorul meci urmând să-l aibă sâmbătă, de la ora 11:00, la Satu Mare, cu Olimpia. ”U” Cluj se află pe locul 2 în play-out-ul Seriei a II-a, cu 17 puncte, cu 3 mai multe faţă de Olimpia.

  Administratorul judiciar al Universităţii, Marieta Anastasescu, discută în premieră despre negocierile cu firma Nilor Group şi este încrezătoare că acestea se vor finaliza cu o vânzare a pachetului de acţiuni.

  “În urmă cu o lună ne-au contactat cei de la Nilor. Le-am dat absolut toate documentele, au verificat situaţia şi au emis scrisoarea de intenţie de a cumpăra clubul, plus oferta de a porni la negocieri, pe preţ, pe clauze contractuale, aşa cum se face. Au spus că sunt interesaţi. Acum intrăm în negocierile concrete, pe oferte, pe contracte şi stabilim programul de negocieri. Sper să se întâmple asta cât mai repede”, a spus Marieta Anastasescu, pentru stiridesport.ro, unde a evaluat şi datoriile echipei la cel mult 3 milioane de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img