More


  Ultimul asalt pentru play-off!

  =

  liga2

  Ultima etapă a sezonului regulat în B2 se joacă azi. Olimpia Satu Mare stă după ce FC Caransebeș s-a retras din campionat dar va juca totuși un amical de la ora 11 la Carei cu formația din elite, Victoria.

  În schimb, pe puncte și mai ales pentru un loc în play-off se joacă la Baia Mare. Unde FCM are nevoie de cel puțin o remiză pentru a rămâne între primele șase. În vreme ce CSM Râmnicu Vâlcea e sigură de play-off doar în cazul unui succes în Maramureș.

  FC Brașov și CS Mioveni au meciuri relativ ușoare cu Șoimii Pâncota și Metalul Reșița iar în cazul unor victorii cele două formații merg în play-off. Cele mai mici șanse de a prinde un loc între primele șase le are U Cluj Napoca. Chiar dacă va câștiga la masa verde cu FC Bihor trupa din Cluj are nevoie ca Reșița și Pâncota să încurce Mioveniul și Brașovul…Cam greu… În plus U Cluj Napoca are șanse mici de a scăpa de faliment după ce primarul Emil Boc a anunțat că primăria și-ar dori o echipă fără datorii care să o ia de jos, din liga a 4-a!

  Așadar rămâne de văzut cu cine se va bate Olimpia pentru evitarea retrogradării…Ideal ar fi ca Vâlcea și Brașov să meargă în play off deoarece sunt echipele avantajate de noul sistem. Cele două echipe au pierdut puncte cu retrasele Bihor și Caransebeș și deci ar porni cu un avantaj considerabil în play out în fața galben- albaștrilor.

  Meciurile din ultima etapă a returului:
  2 aprilie, ora 11:00
  FC Braşov – Şoimii Pâncota
  FCM Baia Mare – CSM Râmnicu Vâlcea
  Metalul Reşiţa – CS Mioveni
  UTA Bătrâna Doamnă – Unirea Tărlungeni
  FC Caransebeş – Olimpia Satu Mare 0-3
  FC Bihor Oradea – Universitatea Cluj 0-3
  2 aprilie, ora 13:00
  Chindia Târgovişte – Gaz Metan Mediaş

  dd

  55  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img