More  Vasile Deac are planuri mari pentru Satu Mare

  - Advertisement -

  Sequence-12

  Vasile Deac candidatul PPU SL la primărie are planuri mărețe pentru Satu Mare. Nemulțumirile legate de oraș nu sunt puține însă planurile sunt multe și bine alese.

  Dacă în urmă cu două săptămâni candidatul din partea Partidului Puterii Umaniste SL, a promis sătmărenilor că va amenaja o gradină zoologică acum planurile se extind. Deac a afirmat că i-ar place ca Grădina Romei să fie transformată în grădină botanică.

  Una dintre nemulțumiri este cea legată de persoanele care lucrează în primărie. Își dorește ca acolo să lucreze oameni profesioniști, capabili și în primul rând să fie umani.”Dacă voi fi primar, primul lucru pe care am să-l realizez va fi cel legat de personalul din primărie. Am să apelez și am să cer sprijinul sociologilor, psihologilor, profesorilor universitari în administrație publică să selectăm un personal bine pregătit”.

  O altă problemă care îl supără este legată de piețele agroalimentare.”Gardienii vânează oamenii din piață în loc să-i lase în pace să-și poată desfășura munca.”a afirmat candidatul PPU SL.

  Alături de el la conferița de presă a participat și Toma Ion, economist de profesie, care a spus clar și răspicat că e nevoie de cel de-al treile pod peste Someș.Acesta a afirmat că nu se pot face toate ,însă ce trebuie făcut…trebuie. La finalul conferințe., Deac a urat sarbatori frumoase sătmarenilor.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts