More


  Victoria ne ține în viață

  =

  olimpia-la-biserică

  Ocupantele locurilor 3 şi 4 din play out, Şoimii Pâncota şi Olimpia Satu Mare îşi vor da întâlnire, azi, în Podgorie. Conform regulamentului în vigoare ultimele trei clasate în play out vor retrograda în Liga a 3-a, iar echipa de pe locul 9 va susţine un meci de baraj.

  Pare a fi un soi de finală pentru locul nouă dacă ne uităm pe clasament și dacă ținem cont că cele două grupări au șanse mici de a le mai ajunge din urmă pe CSM Râmnicu Vâlcea ( loc 7) și U Cluj Napoca ( loc 8).

  Mobilizarea în cele două tabere e maximă iar antrenorii Muzsnay și Bolba sunt conștienți că de acest meci depinde în mare măsură viitorul echipelor
  „Alb-negrii” și „galben-albaștrii” au acelaşi obiectiv, evitarea acestor poziții, deși – până la urmă – locul 9 s-ar putea dovedi mină de aur.

  „Pentru noi meciul de la Pâncota e foarte important, iar partida are o miză mare. Dacă vom fi învinşi vom fi la 5 puncte în urma Pîncotei, așa că nu avem voie să pierdem!” a spus Mircea Bolba, antrenorul principal al Olimpiei.

  De partea cealaltă, noul antrenor al Șoimilor Zsolt Muzsnay spune că e ”meciul vieții” pentru pâncotani.

  ”Până să ne uităm în sus, trebuie să privim sub noi și să o ținem pe Olimpia acolo. De aceea, spun cu tărie că trebuie să facem meciul vieții noastre. Depindem foarte mult de el, cum – de altfel – cam depind și adversarii noștri de sâmbătă. Suntem ca doi naufragiați în larg, care se agață de tot ceea ce găsesc în cale pentru a se salva de la înec”, a punctat Zsolt Muzsnay care recunoaște că nu prea știe multe despre adversarul de azi.

  „Pe Olimpia am văzut-o în iarnă într-un meci de verificare disputat la Oradea, care nu cred că este prea elocvent pentru momentul de față. Știu doar că întotdeauna s-au exprimat mai bine în deplasare decât acasă, iar asta trebuie să ne sporească atenția și să ne responsabilizeze și mai mult”, a adăugat antrenorul „alb-negrilor”.

  În afara lui Pirtea (suspendat), cel mai probabil, pâncotanii nu vor putea conta nici pe Leucuța (cu fisură la mână). În rest, Ion, Mihai, Gâlcă sau Issa pot fi recuperați până la ora jocului de sâmbătă. Fundașul central, Claudiu Pascariu, e la dispoziția antrenorilor după o lună și jumătate.

  La Olimpia vor lipsi accidentații Heil, Chivari, Iuhas, Ciul și Sălăgeanu.

  Partida Șoimii Pânota –Olimpia va începe la ora 11.
  Se mai joacă CSM Râmnicu Vâlca- Metalul Reșița și U Cluj Napoca- Unirea Tărlungeni.

  play-out

  1.CSM Râmnicu Vâlcea 18 (+0,5)
  2.Universitatea Cluj 16
  3.Şoimii Pâncota 13
  4.Olimpia Satu Mare 11 (+0,5)
  5.Unirea Tărlungeni 9 (+0,5)
  6.Metalul Reşiţa -11
  *locurile 1 şi 2 se vor salva de la retrogradare  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img