More


  Vom avea două echipe în elite la U19?

  - Advertisement -

  Zi importantă pentru fotbalul sătmărean. Azi la prânz se dispută ultima etapă în campionatele de juniori la U19 iar la acest nivel am putea consemna o premieră …fericită. Oraşul Satu Mare ar putea avea din toamnă două echipe în elita juniorilor mari. Ceea ce , trebuie să recunoaştem, nu e puţin lucru dacă ţinem cont că la acest nivel vorbim de centre de tradiţie la nivel de copii şi juniori din România sau de reprezentante ale cluburilor din Liga 1. Şi încă un amănunt deloc de neglijat…aceşti copii nu au parte din păcate de cele mai bune condiţii de pregătire, lipsa terenurilor de antrenament şi de joc fiind deja cunoscută de ani buni. De altfel şi seniorii Olimpiei se antrenează pe unde pot , pe la Micula, Decebal sau Agriş, pentru a mai menaja bătrânul gazon de pe Municipal.

  Aşa că azi în ultima rundă Olimpia antrenată de Lulu Dragomir are nevoie de măcar o remiză cu UTA Arad. Meciul se va juca de la ora 12 pe Samobil în vreme ce LPS Satu Mare, echipa pregătită de Dacian Nastai trebuie să învingă la Târgu Mureş pentru a termina pe primul loc în serie în Campionatul regulat la U 19.

  „Ar fi ceva deosebit şi în acelaşi timp o recunoaştere a muncii bune făcute cu aceste echipe. Sunt jucători care cu muncă şi puţină şansă pot face pasul de la vară spre fotbalul mare” spune Dacian Nastai.

  De remarcat că la nivel de elite, Olimpia a reuşit în această primăvară să învingă campioana seriei, pe U Cluj Napoca , chiar la ea acasă, 2-1, şi a mai reuşit o victorie importantă, 3-1 acasă cu a treia clasată, Poli Timişoara. Baftă, băieţi!

  În ultimele jocuri , cele din week-end, LPS Satu Mare –Municipal Reghin 16-1 şi Universitatea Craiova-Olimpia Satu Mare 3-0.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img