More


  Zgonea, out din PSD!

  - Advertisement -

  carei_edit

  Comitetul Executiv Național al PSD l-a exclus, miercuri, pe Valeriu Zgonea din PSD, acesta pierzându-și, automat, funcția de Președinte executiv al partidului, precum și cea de Președinte al Camerei Deputaților.

  Conform unor surse din PSD, urmează excluderea tuturor celor care au sărbătorit și au anunțat decesul politic al lui Liviu Dragnea. Aceeași sursă ne-a dezvăluit că printre cei care vor fi excluși din PSD se află și membri ai PSD din județul Satu Mare.

  Totodată, alături de membrii Comitetului Executiv Național al PSD, primarul Dorel Coica a participat la reuniunea care a avut loc cu privire la excluderea preşedintelui executiv, Valeriu Zgonea, din partid.

  ”Am avut o vizită la București, la Ministerul Dezvoltării, dar și la alte ministere, pentru a vedea stadiul în care se află mai multe proiecte depuse. De asemenea, am participat la Biroul Executiv al PSD, unde s-a discutat problema domnului președinte al Camerei Deputaților. Am aflat și eu unele lucruri pe care nu le știam despre dânsul, despre activitatea lui și despre modul în care își tratează colegii din PSD, dar și pe cei din alianță. Au existat multe reproșuri legate de blocarea unor legi, care erau esențiale pentru populație. Fără exagerare, pot să spun că domnul Valeriu Zgonea a făcut un joc dublu, un joc alături de adversarii politici”, a declarat Dorel Coica.

  Primarul a subliniat faptul că, în momentul votului, a ridicat mâna fără remușcări deoarece decizia, crede el, a fost una corectă și bună.

  ”S-a supus la vot excluderea acestuia din partid, și s-a făcut pe bună dreptate. Motivațiile au fost multiple. Eu am fost printre cei care au ridicat mâna fără mustrări de conștiință sau resentimente. Zgonea nu mai merita să fie în PSD. Nu e prima abatere pe care o face plecând de la disciplina din partid”, a spus primarul Dorel Coica.

  De asemenea, din motive temeinice, se crede faptul că Zgonea era manipulat.

  ”S-a văzut clar în faptele lui, dar și în discursul susținut, că Zgonea era manipulat. Avea prea multe date, pe care noi nu le putem ține minte, legate de referendum. A fost extrem de clar faptul că totul a fost pregătit. De miercuri, Zgonea nu mai face parte din organizația PSD, spunând că are o înclinație de stânga. Poate să meargă lângă Geoană sau Vanghelie, pentru că acolo este locul lui”, a mai adăugat Dorel Coica.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img