More  Zoli Ritli, agresat într-un bar din Satu Mare

  - Advertisement -

  ritli

  Fostul portar de la Steaua Bucureşti şi al echipei naţionale, Zoltan Ritli, a fost implicat marţi seara într-un incident iscat la un bar din centrul Sătmarului.

  Ritli a fost agresat de doi bărbaţi, angajaţi ai Penitenciarului Satu Mare. Incidentul a avut loc la barul Amazon din Satu Mare și s-a încheiat doar după intervenția jandarmilor și a polițiștilor.

  Potrivit martorilor, cei doi subofițeri, aflați în afara orelor de serviciu, ar fi provocat scandalul. Iar fostul portar Zoltan Ritli pentru a se apăra a ripostat.

  „Am iesit la o tigara si unul din cei doi m-a atacat din senin. Apoi a venit si colegul sau. Eu nu am facut decat sa ma apar si apoi i-a cerut barmanului sa cheme politia.”, ne-a declarat Zoltan Ritli.

  Pentru ca scandalul să nu degenereze, Zoltan Ritli a cerut barmanului de la Amazon să sune la 112. La fața locului au venit mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, care i-au dus pe cei trei la sediul Poliției Municipale. Până la urmă lucrurile s-au liniştit iar cele două părţi s-au împăcat!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts