Acord între Biserica Ortodoxă şi cei de la… Lidllidl

Conducerea Protopopiatului Ortodox Satu Mare și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care va fi amplasat viitorul magazin Lidl din vecinătatea Catedralei ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Pentru a ajunge la un consens, reprezentanții Bisericii Ortodoxe, prin protopopul Ioan Socolan, s-au întâlnit ieri cu reprezentanții supermarketului LIDL, în cadrul unei ședințe de lucru intermediate de conducerea Primăriei Satu Mare.

Cele două părți au ajuns la un acord de principiu pentru construirea unui nou magazin la Satu Mare, în zona intersecției Crinul. ”Lidl a ales o anumită poziție a magazinului, reprezentanții bisericii și-au spus un anumit punct de vedere vizavi de acest aspect. Am avut o discuție în biroul primarului, s-au schimbat date și informații și săptămâna viitoare o să se ia o decizie legată de amplasamentul magazinului, de poziția acestuia și de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea sa. Au fost doar discuții despre o poziție. Cei de la Lidl au o anumită poziție standardizată și aici trebuie modificat puțin la cererea bisericii. Dar în principiu s-a ajuns la un acord”, a precizat primarul Dorel Coica.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts