“Au fost făcute investiţii de 169 milioane de euro în mandatul meu”stef

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, alături de administratorul public Nicolae Bura, au prezentat ieri bilanţul celor patru ani de mandat. Adrian Ştef a declarat că au fost atraşi în judeţ nu mai puţin de 169 milioane de euro, care s-au concretizat în investiţii în majoritatea domeniilor de activitate.

Lista investiţiilor
Adrian Ştef a precizat că în sistemul de sănătate s-au investit 14,7 milioane de euro. Consiliul Judeţean a reuşit să atragă în ultimii patru ani, din proiecte europene, suma de 78,1 milioane euro. Adrian Ştef a mai spus că au fost reabilitaţi integral 270 de kilometri de drumuri, în care s-au investit 55,8 milioane de euro, iar la Aeroport s-au investit 11,8 milioane de euro. Cultele au primit 860.000 de euro, iar la cultură s-au alocat 417.000 de euro.
În turism s-au pompat 765.000 de euro, în educaţie s-au investit 2.396.000 de euro, iar în sport s-au efectuat investiţii de 253.600 lei. În total, în cei patru ani de mandat s-au investit 169 de milioane de euro.

Mulţumiri vicepreşedintelui Mircea Govor
Preşedintele Consiliului Judeţean s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute în timpul mandatului. “Perioada 2012 – 2016 a fost marcată de realizări importante, o perioadă în care am consolidat restabilirea valorilor naţionale şi am început proiecte noi în sănătate, infrastructură, cultură, educaţie, turism, social, sport, am dezvoltat Aeroportul Internaţional Satu Mare şi am atras fonduri europene. Am asigurat continuitatea unor evenimente deja consacrate. Am consolidat restabilirea valorilor naţionale, ne dorim întărirea sentimentului identităţii, demnităţii naţionale. Suntem un judeţ unic şi am organizat mai multe evenimente, în care doresc să ne prezentăm specificul şi elementele noastre de unicitate precum portul, obiceiurile şi tradiţiile. Ţin să le mulţumesc celor doi vicepreşedinţi, în special domnului Mircea Govor fără de care nu puteam să realizăm aceste investiţii”, a spus Adrian Ştef. .

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts