More


  Au scăpat de lanternă…

  - Advertisement -

  juniorul

  Vineri 13 a fost cu noroc pentru fetele de la Juniorul. Echipa pregătită de Liviu Ivasuc s-a impus cu 6-2 la Hunedoara în ultima deplasare din Liga 1 și a părăsit ultima poziție a clasamentului.

  Vineri, 13 mai, fetele au pornit spre Hunedoara încrezătoare și cu bună dispoziție. În drumul lor spre reușită s-au oprit pentru a vizita minunata cetate din Alba Iulia. Acolo fetele au avut ocazia să asiste la o reconstituire a luptelor daco-romane, să admire obiective istorice, „Catedrala Încoronării”, pe cea a „Sfântului Mihail” și peisaje de neuitat. Iar incursiunea în istorie pare că le a purtat noroc căci a doua zi elevele lui Ivasuc au câștigat de o manieră categorică pe stadionul Michael Klein.

  Partida a debutat furtunos. Gazdele au deschis scorul în secunda 30, iar apoi peste alte…30 de secunde sătmărencele au egalat prin Ioana Borodi.

  La pauză fetele noastre au intrat în vestiar cu un avantaj de 2-1, al doilea gol fiind marcat de aceeași jucătoare, Ioana Borodi. În repriza a 2-a, Ioana Borodi reușește hattrick-ul. Pe lista de marcatoare își mai trec numele și Julia Ilyeș, Mare Tania, Alina Tocai, ultimele două fiind la primul lor gol din acest campionat. Spre final, FC Hunedoara marchează al doilea gol, iar meciul se încheie cu un scor de tenis, 6-2 pentru Juniorul.

  Ca primă pentru această reușită, antrenorul Liviu Ivasuc le-a asigurat fetelor intrarea în Castelul Corvinilor..asta ca o completare la turul istoric realizat de Juniorul.

  Juniorul va juca miercuri de la ora 17 acasă, pe terenul Someşul, in Liga 1 cu Olimpic Star Cluj Napoca.
  Juniorul Satu Mare:

  Alexandra Ionescu, Ilyeș Julia , Borodi Ioana, Mare Tania, Vidican Adelina, Szucs Yvette, Rakoș Andreea, Ignat Antonia, Feier Karolina, Tătăran Andreea, Țocai Alina, Grad Patricia, Oșan Denisa, Cârlig Alexandra  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img