Box / Supergală la Centura Sătmaruluibox2

Chiar dacă am avut parte de un week-end plin de evenimente culturale, sportive și nu numai , în oraș, sătmărenii și-au făcut timp să vină și la sala ”Gyurkan” pentru Centura Sătmarului.

Și la drept vorbind au avut ce vedea… Boxul de calitate a revenit după o pauză lungă la Satu Mare iar amatorii nobilei arte au urmărit cu sufletul la gură dueluri aprige în ring.

Spectacol a făcut campionul Franței într-o finală cu cel al Germaniei. De asemenea sportivii români au fost și ei la înălțime în cele 29 de finale avute duminică…

“Centura Sămarului este o mare realizare pentru noi. De când am venit în boxul sătmărean am promis că o să facem cât mai multe. A fost o competiţie de nivel ridicat, sunt mândru de ea. Am primit doar cuvinte de laudă din partea prietenilor noştri din ţară şi de peste hotare”, a declarat Florin Mulcuţan, secretarul Asociaţiei Judeţene de Box Satu Mare pentru Nord Vest TV. Acesta i-a mulțumit din suflet primarului Dorel Coica pentru implicare și pentru sprijin. Și pentru că duminică la finale și-a făcut timp și a stat în tribună mai bine de o oră.

” Boxul e pe drumul cel bun la Satu Mare. Suntem mulțumiți de cum s-a desfășurat competiția dar mai ales de faptul că tinerii au venit cu drag către sport. Sperăm să continuăm proiectele începute și , așa cum am discutat cu cei de la COSR, să aducem Centrul Olimpic de Box la Satu Mare” a punctat și președintele AJ Box, Ioan Ghere.

Sâmbătă seara a avut loc o nouă ediţie în care fostele glorii ale boxului sătmărean, şi nu numai, şi-au dat întâlnire la Restaurantul Mara. Iar la o repriză de amintiri s-au sstrâns peste 100 de foști pugiliști sătmăreni…

Evenimentul sportiv a avut ca organizatori: Primăria Satu Mare, AJB Satu Mare, AS Olimpia Căuaş, CS Voinţa şi DJST Satu Mare…

AS Olimpia Căuaş: Balazs Bocsi 1, Gabriel Zimbru 1, Patrick Bocsi 2, Lorenzo Berinde 2, James Popa 2. Antrenor: Mihai Stan.
Voinţa Satu Mare: Antonio Zigler 1, Patric Molnar 1, Radu Ghicean 2, Tobias Kraiczar 2, Alin Mocan 2, Daniel Kiss 2. Antrenori: Teodor Vârlan şi Gheorghe Sabău.
CS Unio Satu Mare: Ionuţ Moiniţă 2. Antrenor: Iosif Sandor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts