More  Camere video pentru Comisia antiviolență?

  - Advertisement -

  Comisia Judeţeană de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport s-a întrunit ieri , pentru ultima dată înaintea alegerilor cum a anunțat subprefectul Alfatter Tamas.

  Cum era oarecum de așteptat , cel mai important punct al ședinței l-a reprezentat cazul arbitrului Petreuș, bătut la meciul de liga a 5-a de către jucătorii echipei FC Certeze.

  Președintele AJF Satu Mare a prezentat măsurile luate și a anunțat că acestea au respectat regulamentele fotbalistice . De asemenea reprezentantul IJP Satu Mare a completat că au fost deschise dosare penale atât după cazul de la Agriș- Certeze cât și de la Dorolț, unde trei spectatori s-au luat la bătaie în timpul unei partide de fotbal…

  ” Merită felicitări cei de la AJF pentru promptitudinea cu care au anunțat cazul și pentru măsurile luate. ” a punctat subprefectul Alfatter. Acesta a mai anunțat că împreună cu directorul DJST Satu Mare, Virgil Dragoș, a făcut o solicitare către Consiliul județean prin care Comisia să achiziționeze aparatură video de supraveghere la evenimentele sportive de risc din județ . Și, de asemenea, să continue, prin materiale promoţionale şi mesaje în presa locală, campania antiviolență în sport.

  ”Să știți că față de anul trecut s-a înjumătățit numărul cazurilor la noi la AJF ” a ținut să puncteze pe final , președintele Ștefan Szilagyi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts