Carla’s Dreams şi Chris Norman vin la Satu Marecarlas-dreams-i-a-lansat-primul-album-oficial.-vezi-cum-a-fost-concertul-celui-mai-enigmatic-artist-autohton-video-770x428

Ediția a XX-a a Zilelor Orașului Satu Mare, ce se va desfășura în ultimul week-end al lunii mai, se dorește a fi una dintre cele mai reușite de până acum, motiv pentru care organizatorii au invitat nume importante din showbiz-ul românesc.

Astfel, organizatorii au contractat artişti şi trupe de primă mână, precum Chris Norman, Carla’s Dreams, Lidia Buble, Direcţia 5 şi Iris.Ultimele două trupe şi-au anunţat deja pe Facebook participarea la evenimentul de la Satu Mare.

Primarul Dorel Coica a afirmat că manifestările dedicate acestei sărbători se vor desfășura în perioada 27-29 mai. Scena va fi amplasată în Piaţa 25 Octombrie.

”Vrem să le oferim tuturor sătmărenilor o sărbătoare de calitate”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Acesta a mai precizat că vor fi aduse multe formații care vor evolua pentru sătmăreni și că va fi făcută o selecție mai atentă a comercianților care vor veni la Satu Mare cu această ocazie.

Nu vor lipsi nici spectacolele cu laser, sau focurile de artificii.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts