More

    „Ce contează ? Curajul de a-ți schimba viața”

    Untitled-(2)

    Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc miercuri seara seminarul și lansarea cărții „Ce contează ? Curajul de a-ți schimba viața”.

    Evenimentul a fost deschis de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, apoi au luat cuvântul Nicoleta Latiș, bibliotecară la Biblioteca Municipală Carei , autoarea cărții, Lia Marinela Avram (Ardelean) și invitatele dânsei, Corina Lorinz și Ruxandra Yosebashvili.

    În cadrul întâlnirii, care a durat aproximativ două ore, autoarea cărții, Lia Marinela Avram (Ardelean) a împărtășit publicului, pe lângă scurte detalii din carte și întâmplări sau experiențe personale, care au ajutat-o să se dezvolte, să-și schimbe percepția despre sine și despre oamenii din jur și să depășească mult mai ușor problemele inerente care apar în viață.

    La finalul evenimentului toți cei prezenți au putut intra în posesia cărții și au primit autograf din partea autoarei.

    Manifestarea s-a desfășurat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei, Bibliotecii Municipale Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” Carei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE