More  Conducerea F.R. Karate, așteptată la Satu Mare

  - Advertisement -

  kara

  La finalul săptămânii viitoare vom avea parte de o serie de competiții sportive importante la Satu Mare.

  La sala Colegiului Traian Vuia, pe 14 mai se va desfășura Campionatul Național de karate.

  ” Aşteptăm sportivi din toate colţurile ţării să participe la provocarea asigurată de această competiţie de înalt nivel, ce se vor angaja să vă ofere un adevărat spectacol datorită experienţei şi antrenamentului îndelungat. Se va folosi regulamentul Shobu Ippon la kumite ce va fi prestat de arbitri de top”, spune Robert Magoș, președintele AJ Karate.

  De remarcat că la Satu Mare și-au anunțat prezența, Octavian Amzulescu ,preşedintele FRK, Cristian Bogza –secretarul general al ESKU pe Europa si vicepresedinte FRK și Adrian Ghinea director sportiv FRK si Presedintele ESKU pe România.

  ”La acest eveniment va participa ca si invitata de onoare o mare campioana din lumea karateului, Ștefania Sandu(foto) din București… care are un CV de exceptie, medalie de bronz la CM de WKF”, mai spune Magoș Robert.

  Campionatul are loc la sala de sport a Colegiului Traian Vuia-Unio din Satu Mare şi sunt așteptați sportivi și de la cluburile de karate din judetul Satu Mare afiliate la FRK -ESKU …ACS Energy Kardio , CS Karate do Carei , ACS Yakuza si CS Samuraiul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts