More


  Declaraţie de dragoste: „Eu iubesc biblioteca!”

  - Advertisement -

  biblioteca

  Biblioteca Județeană, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, organizează un concurs de povestiri digitale, ce se adresează elevilor din clasele V-XII, în cadrul celei de a II-a ediții a proiectului „Eu iubesc biblioteca”.

  Prin această activitate, ne propunem să promovăm lectura, biblioteca și serviciile pe care le oferim utilizatorilor noștri, pornind de la ideea că în spațiul bibliotecii se pot întâmpla evenimente interesante și memorabile. Dacă prima ediție a concursului a oferit participanților posibilitatea de a se remarca printr-o creație literară, prin prezenta ediție îi provocăm pe elevi să participe cu o povestire digitală.“, a declarat Lacrima Istrăuan, managerul Bibliotecii Județene Satu Mare.

  Concursul de povestiri digitale se desfășoară în perioada 18 aprilie – 3 iunie, conform următorului grafic: 18 aprilie – 20 mai primirea povestirilor în concurs; 23 mai – 2 iunie jurizarea lucrărilor și 3 iunie, în preajma Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului, Gala de premiere.

  “Elevii care doresc să participe la această inițiativă sunt invitați să realizeze o povestire digitală, care să se înscrie într-una din secțiunile propuse de organizatori: “Eu iubesc biblioteca”, ”Satu Mare, orașul meu” sau ”O amintire din copilăria mea”. Povestirea trebuie să fie originală, relevantă temei concursului, iar un utilizator poate participa doar cu o singură poveste în cadrul concursului.”, a declarat Raluca Istrate, bibliograf-formator, inițiatoarea proiectului.

  Fotografiile care fac parte din povestirea digitală trebuie să aparţină concurenților, din arhiva personală, sau pot fi fotografii de pe Internet, cu statut gratuit, în vederea respectării Legii drepturilor de autor. Povestirea digitală, ca durată, trebuie să se încadreze ca timp între două şi trei minute.

  Regulamentul integral se poate obține la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, pe pagina oficială de Internet a instituției, www.bibliotecasatumare.ro sau pe www.facebook.com/bibliotecasatumare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img