Derby de play-out!dulcea-bolba

Înfrângerea neașteptată a Olimpiei de miercuri de la Tărlungeni a complicat și mai mult situația în play-out-ul din B2.

Practic meciul de sâmbătă dintre Olimpia și CSM Râmnicu Vâlcea nu e doar un duel între primele două clasate din play-out ci și o primă finală pentru salvare pentru ambele combatante.

Pentru a fi sigure de locul lor în Liga a 2 a și de la toamnă ambele echipe n-ar mai avea voie să facă pași greșiți…Lucru cam greu de realizat așa că cine câștigă finala de sâmbătă ia o opțiune serioasă de salvare.

Va fi un nou duel între Mircea Bolba și fostul său elev, Adrian Dulcea, acum tehnician la Vâlcea. În tur , s-a terminat nedecis, 1-1, acum remiza nu prea ajută pe nimeni.

”Sunt responsabil pentru înfrângerea de la Tărlungeni. Acum nu mai avem voie să facem pași greșiți” avertiza miercuri după acel greu de digerat 0-2 de la Unirea, Mircea Bolba.

De cealaltă parte lui Dulcea i-a mai venit inima la loc după succesul 1-0 cu Pâncota.

”Se acumulase frustrare după ultimele rezultate, dar am avut încredere foarte mare în ce lucrăm la antrenamente, în grupul de jucători, nu sunt fotbalişti ai unei echipe de retrogradare. Era presiune artificială, creată anormal, felul în care au arătat jocurile în care am pierdut puncte, îmi dădea încredere că putem scoate rezultate şi să terminăm în primele locuri din play-out. Mă bucur că am făcut un joc consistent, ne-am creat foarte multe ocazii, din păcate, procentajul de ocazii-goluri este mic, dar vom ajunge să marcăm mai mult şi să nu mai avem emoţii pe final de joc. Pentru echipa adversă, era o minune dacă reuşea să scoată un punct aici” a declarat Dulcea după victoria de miercuri. Fostul golgheter al Olimpiei spune că vine ca acasă la Satu Mare dar că acum pentru 90 de minute va lăsa toate prieteniile deoparte și va încerca să câștige toate punctele!

Se mai joacă sâmbătă un alt meci interesant în play out, Șoimii Pâncota- U Cluj Napoca.

Partida Olimpia- CSM Râmnicu Vâlcea e programată sâmbătă la ora 11. Prețul biletului 5lei!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts