More  Didi Prodan vrea alt șef la Casa Fotbalului

  - Advertisement -

  Aflat în studioul Digi Sport, fostul internațional Daniel Prodan (44 de ani), unul dintre cei trei integraliști ai României la Cupa Mondială din 1994 (ceilalți au fost Dan Petrescu și Gică Popescu), consideră că e prea devreme pentru ca Generația de Aur să facă planuri în perspectiva alegerilor de la FRF, din 2018.

  ”E prea devreme, mai sunt doi ani până atunci. Nu trebuie să mai facem greșeala să avem un singur candidat. Să fie doi, trei, patru, cât mai mulți”, a spus fostul director sportiv de la ”Casa Fotbalului”, îndepărtat, la rândul lui, de actuala conducere a federației. În 2014, Generația de Aur l-a avut ”la înaintare” doar pe Gică Popescu, arestat cu doar o zi înaintea alegerilor, pe 4 martie.

  Pentru alegerile din 2018 se pregătesc deja, în culise, Cristi Chivu, Cristi Balaj (aflat în ultimul an ca arbitru) și Florin Prunea, care l-ar putea avea alături pe Ionuț Lupescu.

  ”Ne-am cam săturat de sustenabilitate!”, l-a mai tachinat Prodan pe ”băiatul care conduce federația”, căruia i-a cerut să nu-i mai pronunțe numele niciodată.

  ”Voi trebuie să conduceți fotbalul”, i s-a adresat doctorul Pompiliu Popescu, intrat telefonic în emisiune, lui Daniel Prodan, aflat în studioul celor de la Digi Sport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts