Dosare penale pentru alcool în traficLa data de 30.04.2016, la orele 12:16, pe DN 19 în comuna Vama, la intersecţia cu str. Valea Măriei, Ecaterina M. de 35 de ani, din comuna Vama, conducând un autoturism, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu un motociclu marca Honda, înmatriculat în Austria, condus de către Vasile S. de 42 ani, din Negreşti Oaş. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a motociclistului. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care pentru conducătoarea auto a indicat 0,00 mg/l, iar pentru motociclist o concentraţie 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului.

Tot în data de 30.04.2016, la ora 22:00, poliţiştii negreşteni l-au identificat în trafic pe Daniel D., de 27 ani, din comuna Vama, care conducea un autoturism pe strada principală din localitatea Oraşu Nou Vii.Verificările efectuate au dus la concluzia că cel de la volan nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

În prima zi de Paşti, în jurul orelor 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Negreşti Oaş, l-au identificat în trafic pe Daniel P. de 23 ani, din Negreşti Oaş, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din localitate. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că cel de la volan avea permisul de conducere suspendat, astfel că acum este cercetat penal pentru această faptă.

În data de 02.05.2016, in jurul orei 02.40, poliţiştii Biroului Rutier Carei l-au depistat în trafic pe numitul Nicolae I. de 22 ani , din localitatea Dindeşti, care conducea pe strada Viilor din municipiul Carei un autoturism, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase băuturi alcoolice.Rezultatele testării au relevat faptul că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l în aerul expirat. Extinzând verificările, poliţiştii au constatat că cel de la volan nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“ şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere“.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts