More


  Drum Bun şi maşini de epocă la Satu Mare

  - Advertisement -

  drum bun dacii

  Peste 60 de pasionați de autoturisme Dacia vechi, din cinci țări, vor participa în perioada 20-22 mai la cea de-a treia întâlnire internațională a cluburilor Drum Bun, eveniment organizat în județul Satu Mare.

  Președintele Drum Bun România, George Negrea, a declarat luni, pentru AGERPRES, că vor ajunge iubitori de Dacii și de mașini vechi din cinci țări care vin de la sute de kilometri distanță.

  “Vor participa 65-70 de mașini din cinci țări: România, Polonia, Ungaria, Republica Moldova și Ucraina. Vor fi mașini inedite și rare cum ar fi Dacia 1300 taxi export pentru Columbia, Dacia 1300 de Miliție, Dacia 1300 neagră securistă. Vor mai fi și mașini străine, precum un Mercedes din anii 30, sau două Volgi care vin de la Kiev”, a declarat George Negrea.

  Parada vechilor mașini va avea loc sâmbătă, 21 mai, în centrul municipiului Satu Mare, de unde se va pleca într-o excursie în Țara Oașului, unde se va servi o cină românească și se va rămâne peste noapte. Vor fi organizate și competiții, urmând să fie acordare diplome pentru originalitate sau cea mai reușită restaurare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img