Duş rece la Tărlungeni!olimpia

După victoriile pe linie din play –out, iată că Olimpia a suferit ieri prima înfrângere din această fază a competiţiei, sătmărenii fiind învinşi în partida disputată la Tărlungeni, complicându-şi astfel serios situaţia în ceea ce priveşte rămânerea în eşalonul doi fotbalistic. Golurile întâlnirii au fost marcate pe final de reprize, Forika (min.44) şi Cosmin Ivan (min. 90).

Dacă până acum am văzut o echipă a Olimpiei plină de vitalitate şi inspirată în majoritatea compartimentelor, în meciul de miercuri aceste „ingrediente” au lipsit cu desăvârşire. Băieţii lui Mircea Bolba au făcut un simplu act de prezenţă în partida de la Tărlungeni, caseta tehnică stând în sprijinul acestei afirmaţii. Nu ai cum să vii cu puncte sau măcar cu punct dintr-o partidă când primul şut pe poartă îl trimiţi de abia în minutul 31 iar pe urmă blank total. Poate singura scuză a „galben-albaştrilor” ar fi oboseala acumulată din cauza numeroaselor deplasări din ultima vreme, însă acest lucru nu-i disculpă deloc de nerealizările din partida cu Unirea.

Golurile au căzut în poarta lui Şuta cum nu se poate mai nefericit, primul în minutul 44, când Forika a marcat din cinci metri, iar al doilea în minutul 90, când Minciună a înscris frumos din lovitură liberă.

Singurele momente când Olimpia a fost cât de cât periculoasă au fost la mijlocul reprizei a doua. Viland (min 72) a trimis pe poartă de la 12 metri lateral stânga, însă Burlui a respins în corner iar patru minute mai târziu Buhăescu a reluat cu capul din 9 metri, dar acelaşi Burlui a scos în corner de la rădăcina barei din dreapta.

Sperăm ca duşul rece (atât la propriu cât şi la figurat) de la Tărlungeni să-i fi trezit pe jucătorii Olimpiei iar în partidele care au mai rămas din acest campionat (n.r. trei la număr) să revină la evoluţia bună cu care ne-au obişnuit în meciurile din play-out.

Mircea Bolba era la rându-i total nemulţumit de prestaţia elevilor săi motiv pentru care i-a şi băgat în şedinţă imediat după meci.

“Sunt total nemulţumit de cum am evoluat şi-mi asum toată responsabilitatea rezultatului. Am intrat cam infatuaţi pe teren, după ce nu pierdusem nici un meci până acum în play-out, iar lucrul acesta ne-a costat. Nu vreau să găsesc scuze dar probabil şi starea de oboseală creată de faptul că în ultimele zile am fost mai mereu pe drumuri a dus la acest rezultat negativ. Trebuie să ne adunăm cât mai repede şi să facem un rezultat bun sâmbătă cu Râmnicu Vâlcea. Încă nu stăm la mâna rezultatelor iar asta este bine şi cred că putem să ne îndeplinim obiectivul, acela de evitare a retrogradării”, ne-a declarat antrenorul Bolba.

Unirea Tărlungeni : Burlui – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Seb. Bucur (min.73 Cocan) – Mir. Popescu – M. Burlacu, Minciună, Petra ( 90+2 C.Ivan), S. Marin (cpt.) – I. Şerban. Antrenor: Dan Bona

Olimpia Satu Mare: Şuta – Ciul, I. Tătaru (min. 46 Ianc), Onicaş, D. Munteanu (cpt.) – R. Rus, Villand, Heil, Kanalos (min. 60 Bîgiu) – Buhăescu, Mărkuş (min.70 Brata). Antrenor: Mircea Bolba

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts