More  Episcopul Iustin Sigheteanul, în vizită la Satu Mare

  - Advertisement -

  iustin-sigeteanul

  A doua zi de Paște a fost o zi deosebită pentru creștinii de la biserica ortodoxă ”Buna Vestire”, din Satu Mare. Preasfințitul Iustin Sigheteanul a făcut o vizită comunității, celebrând liturghia, alături de aceștia. Mai mulți preoți, de la alte biserici ortodoxe din județ, au participat la sfânta liturghie, astfel creând cu toții o atmosferă extraordinară.

  La slujbă au participat sute de creștini, iar o mare parte dintre aceștia au fost tineri și copii. Episcopul Iustin a mărturisit că se bucură extrem de mult pentru faptul că biserica are atâția tineri și copii, încurajând, astfel, părinții să continue să îi aducă pe cei mici la biserică. Acesta a ținut și o predică în care a vorbit despre importanța rugăciunii, a păcii și a unității între oameni. A subliniat, de asemenea, importanța educației tinerilor și a creșterii acestora într-un mod sănătos din punct de vedere moral.

  La final, copilașii au făcut o poză împreună cu episcopul Iustin Sigheteanul. Totodată, Preasfințitul Iustin le-a împărțit celor mici câte o iconiță, de care aceștia s-au bucurat mult. Drept mulțumire, cei mici i-au cântat episcopului ”Hristos a înviat”.

  La slujbă au participat și oficialitățile orașului, în frunte cu primarul Dorel Coica si președintele Consiliului Județean Adrian Ștef. Episcopul Iustin Sigheteanul a avut un mesaj și pentru aceștia, spunându-le că, înainte de toate, trebuie să slujească țării și poporului, pentru a întemeia o societate bună și creștină.

  ”Mă bucur extrem de mult pentru că am reușit să particip la această slujbă deosebită. Vreau să transmit, în continuare, tuturor sătmărenilor sărbători pline de pace și bucurii alături de toți cei dragi ai lor!”, a mărturisit primarul Dorel Coica.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts