More


  Eveniment / Sărbătoarea “grănicerilor”!

  - Advertisement -

  dacia graniceri

  Dacia 92 Grăniceri a dominat fotbalul județean la începutul anilor 90. Înființată în 1992 datorită pasiunii pentru fotbal a conducerii de atunci a Unității de Grăniceri de la Petea, echipa a reușit să strângă în jurul comandantului Vasile Ciocan și a… ”generalului” Tomoioagă antrenori și jucători importanți din fotbalul sătmărean.

  Peste 24 de ani de la înființare echipa s-a reunit vineri seara la Club Campionii Primavera pentru o miuță și o mult mai disputată repriza a 3-a. Invitat special a fost primarul Dorel Coica alături de col. Gheorghe Rentea și ei implicați la acea vreme la clubul de pe fâșie.

  ” Trăiesc și acum cu regretul că nu am câștigat acel baraj cu Borșa. S-a jucat pe Olimpia cu 10000 de oameni în tribună. Meritam promovarea, dar astea au fost vremurile.Mă bucur că ne-am revăzut, eu stau acum mai mult la București dar am revenit cu drag acasă pentru această sărbătoare” a spus prof. Iosif Kalmar , fost antrenor la Dacia 92. Acesta și-a amintit cu drag de foștii elevi, talentați, Avășan, Cicioc, Dani Gabriel despre care spune și acum că meritau să ajungă mai sus în fotbal.

  I-am revăzut cu drag pe Nelu Donca, Luci Ploieșteanu, Gicu Covacs, Domuța, Paul Mihai, Paul Levente, Oșan, Coman, Bereș, Nemet și mulți alții care au îmbrăcat în acei ani tricoul Daciei 92 Grăniceri!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img