“Fabricat în Satu Mare”, tradiţia continuăfabricat-in-satu-mare

Asociaţia Economică Germano-Română Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul EXPO – 2016 „Fabricat în Satu Mare” ediţia a VI-a. Evenimentul va avea loc în perioada 24-25 iunie 2016 în hala fostului supermarket Interex.

Preşedintele Asociaţiei Economice Româno-Germane (AERG) pentru Regiunea de Nord Vest, Iuliu Cadar, a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că scopul evenimentului la care sunt invitate firmele care fac produse sau oferă servicii este de a şi le prezenta sătmărenilor.

“Datorită faptului că o parte din hală a fost închiriată de un supermarket, suprafaţa totală a expoziţiei se va reduce aproximativ cu o treime, dar cu o optimizare a standurilor am reuşit să realizăm o suprafaţă expoziţională ca şi anul trecut, de 700 mp. Scopul nostru este să păstrăm ideea acestei expoziţii, să fie expoziţia sătmărenilor pentru sătmăreni în primul rând, să promovăm produsele făcute în Satu Mare, business to business, relaţii interumane, datorită faptului că vom avea o serie de workshop-uri, respectiv o bursă a locurilor de muncă”, a declarant Iuliu Cadar.

Pentru standuri, firmelor le sunt percepute tarife cuprinse între 100 şi 160 lei/mp. Intrarea va fi gratuită pentru vizitatori.

EXPO – 2016 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă și își promovează produsele și serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al județului nostru, precum și prezentarea șanselor oferite tinerei generații în realizarea unei cariere profesionale de succes.

“Vom avea plăcerea să îi avem alături, ca la ediţiile precedente, pe reprezentanții de seamă ai administrației locale, membri ai Parlamentului României, reprezentanţi ai altor cluburi economice germane din România și Ungaria, Camera de Comerţ și Industrie Româno-Germană, ai Ambasadei Germaniei din România precum şi alți invitaţi din străinătate “ au mai transmis organizatorii evenimentului.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm.ro.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts