More


  Ferencvaros s-a impus la turneul organizat la Satu Mare

  - Advertisement -

  fradi

  De câțiva ani încoace oameni inimoși și iubitori de sport încearcă să revitalizeze handbalul feminin la Satu Mare. Foști handbaliști la CS Unio, Albi Kibedi și Adrian Merlă au pus bazele proiectului numit CS Atletik iar de la an la an numărul fetițelor venite în jurul semicercului a crescut văzând cu ochii. Iar cei de la Atletik, pe lângă latura sportivă, încearcă an de an să aducă la club și spiritul de voluntariat.

  Așa se întâmplă mereu la turneele sau acțiunile celor de la Atletik unde părinții și prietenii ajută dezinteresat și participă cu drag .

  Sâmbătă am avut la sala LPS o nouă ediție a Cupei CBA. Cu participarea echipelor Ferencvaros Budapesta, HCM Baia Mare, CSS Zalău și Atletik Satu Mare. Ferencvaros a luat premiul cel mare după ce a câștigat toate meciurile. Doar că pe lângă spectacolul de pe parchet și publicul a avut parte de surprize. A fost organizată o tombolă cu premii atractive…Iar biletul de tombolă a putut fi cumpărat cu o…donație în alimente. Alimente ce urmează a fi donate familiilor nevoiașe din Satu Mare.

  ”Cu ajutorul dumneavoastra, s-au adunat: 15 l. ulei, 1 kg. soia, 1 kg. fasole, dulciuri, fructe, 7 kg. orez, 7 conserve, 29 kg. zahar, 3 kg. faina de malai, 43 kg. faina alba si 27 pungi macaroane. Alimentele vor fi distribuite familiilor nevoiase din judet.”, au anunțat organizatorii pe pagina clubului de pe facebook.

  Și premiile acordate spectatorilor au fost deosebite…tricouri ale echipelor CSM București, CSM Craiova, Atletik, Ferencvaros, Corona Brașov, mingi de handbal, fanioane și materiale promoționale…

  Rezultate:
  FTC Budapesta- C.S. Atletik Satu Mare 36- 8
  H.C.M. Baia Mare – C.S.S. Zalau 23 – 11
  C.S. Atletik Satu Mare – C.S.S. Zalau 16- 12
  F.T.C. Budapesta – H.C.M. Baia Mare 27 – 16
  H.C.M. Baia Mare – C.S.Atletik Satu Mare 25 – 11
  C.S.S. Zalau – F.T.C. Budapesta 8- 27
  Clasament:
  1. F.T.C. Budapesta
  2. H.C.M. Baia Mare
  3. C.S. Atletik Satu Mare
  4. C.S.S. Zalău
  La final cei de la Atletik au ținut să le mulțumească ” parintilor ca au fost prezenti la sala si au incurajat echipele participante, multumim sponsorilor pentru ajutorul acordat : CBA Nord Vest Satu Mare, Autonet Satu Mare, Sport Mania, Casa Transilvania, Restaurant Deja Vu, L.P.S. Satu Mare, PRB SC Practiker Billa SRL.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img