More  Fotbal juniori D / Primavera merge la turneul de zonă

  - Advertisement -

  primavera1

  În urmă cu o săptămână, Primavera 2003 a devenit campioană județeană la juniori născuți în anul 2003.

  ”A fost un final de campionat complicat, dar familia Primavera s-a dovedit a fi din nou la inaltime. In ultima etapa de campionat, Primavera 2003 a facut scor cu Kinder Carei, 8-0, si astepta un rezultat pozitiv al surorii mai mici, Primavera 2004, care a intalnit Juniorul, acasa la baza Primavera Paulesti. Dupa un joc foarte bun, poate cel mai bun din acest campionat, Primavera 2004 a reusit sa castige cu 2-0 si sa contribuie decisiv la castigarea campionatului de catre scoala noastra de fotbal, PRIMAVERA. Felicitari minunatilor nostri copii, care au demonstrat inca o data ca notiunea de familie este sinonima cu PRIMAVERA”, se scrie pe pagina oficială a clubului, csprimavera.ro.

  Astfel, Primavera participă la Bistrita, in perioada 25-29 mai la turneul zonal alaturi de Academia Gloria Bistrita, Viitorul Cluj, Atletic Zalau, Viitorul Oradea si FC Kiss Baia Mare.

  In urma tragerii la sorti, care a avut loc la Federatia Romana de Fotbal, cele 6 echipe au fost impartite in doua grupe, iar Primavera va juca in grupa cu Academia Gloria Bistrita si Viitorul Oradea. Primele doua clasate vor juca semifinale si apoi finala acestei zone, castigatoarea urmand sa se califice la faza finala.

  Competitia va debuta joi, la ora 16, cand Primavera va juca in compania celor de la Academia Gloria Bistrita, urmand ca vineri, de la aceeasi ora, baietii nostri sa intalneasca Viitorul Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts