More  Fotbal juniori / Nastai duce LPS-ul în elită la U19

  - Advertisement -

  LPS JUNIORI U19

  La condițiile precare de pregătire pe care le au grupele de juniori la Satu Mare putem spune că rezultatele ne depășesc așteptările.

  Cel puțin la U 19 , Satu Mare va avea de la toamnă două echipe în Liga elitelor organizată de FRF. După ce Olimpia antrenată de Lulu Dragomir a terminat la mijlocul clasamentului și a ajuns și în sferturile Cupei României, sâmbătă și LPS-ul lui Dacian Nastai a reușit o performanță deosebită.

  Juniorii sătmăreni au terminat pe primul loc într-o serie cu adversari cu centre puternice de juniori ca CFR Cluj sau ASA Târgu Mureș. În ultimul meci jucat la Dara, LPS Satu Mare avea nevoie de o victorie cu LPS Bistrița. Și a obținut-o revenind de la 0-1. S-a terminat 6-2 și LPS Satu Mare a sărbătorit calificarea în elite.

  ”Am reusit ceea ce era imposibil la inceputul campionatului, locul 1 si promovare in Liga Elitelor U 19. Nu este usor sa termini campionatul pe primul loc inaintea unor echipe ca CFR Cluj sau ASA Targu Mures, la care, se adauga si faptul ca am jucat tot campionatul cu jucatori nascuti 1998 iar campionatul era pentru jucatori 1997. In prima etapa a turului, am pierdut acasa cu 0-2 de la CFR Cluj si totul era compromis, dar am crezut pana la capat in titlu si l-am obtinut.Victoria de sambata, din ultima etapa cu 6-2 contra celor de la LPS Bistrita a fost greu obtinuta deoarece, in min 30, oaspetii au condus cu 0-1 si, la acest rezultat, pierdeam titlul.” a declarat evident fericit antrenorul Dacian Nastai.

  Au marcat Vincze , Topan – 2, Ciocan ,Parnău si Szekely.
  LPS Satu Mare: OLTEAN DARIUS,PARNĂU MARK, SZEKELY CRISTIAN, VINCZE DAVID, VINCZE LEVENTE, TOPAN DENIS, ONEA RĂZVAN, CIOCAN SERGIU, NAGY MATE, CUBAS DENIS, MICAȘ ADI,FORGACS DARIU,CĂTUNA LAURENȚIU, SANTAI SZABOLCS, MOROZ SEBI, HAJER ISTVAN, CHITAȘ FLORIN, LEVAY CLADIU, BALINT KRISTOF – ANTRENOR PROF. NASTAI DACIAN.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts