More


  În memoria unui mare campion: LUCIAN PREDA

  - Advertisement -

  luci-preda

  A trecut un an și parcă nici acum nu ne vine a crede că Lucian Preda nu mai e printre noi. S-a stins fulgerător din viață la doar 42 de ani și a lăsat un mare gol în sportul sătmărean.

  Un sportiv cu o carieră deosebită, un antrenor excelent, un camarad extraordinar, familist convins …un OM cum greu mai găsești în lumea asta din ce în ce mai agitată. Rămâne veșnica și marea întrebare …DE CE atât de repede? O întrebare la care din păcate n-am găsit răspuns nici duminică la sala LPS acolo unde prietenii, colegii, familia și peste 200 de copii s-au strâns pentru un turneu care de acum înainte îi va purta numele: LUCIAN PREDA.
  luci

  Emoționante au fost momentele de început și greu au fost rostite vorbe fără a vărsa și lacrimi … Suntem convinși că atât lumea judo-ului sătmărean, Jandarmeria Satu Mare, DJSTul și familia vor căuta să facă în fiecare an, la mijloc de mai, un festival al judo-ului pentru a cinsti așa cum se cuvine memoria unuia dintre cei mai onești, modești și corecți sportivi pe care i-a avut Sătmarul. Și pentru că valorile adevărate nu trebuie UITATE NICIODATĂ. Dumnezeu să te aibe în pază, Luci!

  Iată rezultatele sătmărenilor:
  CS Unio
  U12: Luca Felber – locul 1 (46 kg), Chris Felber – 2 (42 kg);
  U14: Dominic Stan – 1 (46 kg), Sergiu Oprea – 2 (55 kg), Raul Oprea – 3 (60 kg).
  CS Fuşle Security
  U12: Antonio Ilie – 2 (46 kg), Adrian Soponar – 3 (27 kg), Miguel Codreanu – 3 (34 kg), Paul Filip – 3 (50 kg);
  U14: Andreea Marchiş – 1 (44 kg), Denisa Tătar – 1 (57 kg), Samuel Pastiu – 1 (66 kg), Traian Tite – 1 (55 kg), Alexandru Paşca – 1 (42 kg), Paul Pastriu – 3 (+63 kg), Zenoviu Şter – 3 (46 kg).
  Sportivii de la Unio sunt antrenaţi de Mihaly Terely, iar cei de la Fuşle Security de Vasile Fuşle şi Marian Halas. Felicitări organizatorilor, CS Unio Satu Mare, Asociaţia Judeţeană de Judo şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img