More


  Interliga sau festivalul fotbalului juvenil

  =

  INTERLIGA---KINDER-2006-RECEA-ECHIPA

  Proiectul inaugurat în 2015 care reunește cei mai mici dintre jucătorii din țară, cu vârsta între 6 și 10 ani, își desfășoară în această perioadă ultima etapă.

  Sâmbătă, la Arad și Timișoara, s-au disputat ultimele jocuri ale regiunii Vest. La finalul zilei de jocuri, copiii au primit diplome și medalii în cadrul unei festivități de premiere.

  Duminică, 22 mai, alte 6 regiuni au avut programate partidele finale ale primului sezon al Interligii Naționale, urmând ca pe 29 mai, regiunea Nord-Est să pună punct acestei ediții.

  Interliga Națională, o competiție mixtă, dedicată atât băieților, cât și fetelor, cuprinde 4 categorii de vârstă și se desfășoară în format miniturnee. Fiecare partidă are două reprize de 15 minute, cu pauză de 5 minute, iar fiecare jucător din lot trebuie să evolueze cel puțin o repriză. Jocurile de la aceste categorii de vârstă nu sunt orientate spre rezultat, la final toți copiii fiind premiați. In localitatea Sasar, Maramures, s-a desfasurat in conditii foarte bune ultima etapa, unde jucatorii mici ai echipei FC KINDER CAREI, s-au comportat exemplar. Cele patru grupe de copii au fost insotite si la aceasta deplasare de inimosii parinti, care i-au incurajat pe tot parcursul turneului. Felicitari tuturor participantilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img